Medicina dentara este o ramura medicala foarte importanta, atat din punctul de vedere al sanatatii pacientului, cat si din punct de vedere estetic.

Echipa Imadenta 2001 are ca scop principal binele pacientului, diagnosticarea bolilor, cat si tratarea lui corecta. De asemenea, ne cunoastem extrem de bine profesia, astfel incat beneficiarul principal – pacientul – va fi mereu informat cu privire la optiunile diagnostice si terapeutice pentru restabilirea starii de sanatate a cavitatii sale bucale si implicit a intregului organism.

Clinica stomatologica Imadenta 2001 ofera servicii stomatologice de preventie si tratament modern. Aparatura de ultima generatie, la nivel  european, impreuna cu personalul calificat sunt indreptate spre nevoile si necesitatile pacientilor nostri.

Mergem pe principiul “un tratament stomatologic trebuie sa fie bine realizat, dar si satisfacator din punct de vedere estetic”. Nu alegem calea usoara, aceea de a extrage un dinte cu probleme, ci incercam sa il salvam atunci cand este posibil acest lucru.

Satisfactia noastra cea mai mare este atunci cand vedem pacientii multumiti de serviciile noastre si de faptul ca le-am redat zambetul pierdut.

Zambetul pacientilor nostri este si zambetul nostru! 🙂